Innerdörrar från Bygghemma.se

Innerdörr från Bygghemma.se

När jag köpte min lägenhet för några år sedan så var en av de första sakerna jag gjorde att avlägsna alla innerdörrar. Det kändes som en bra idé just då, och länge var jag nöjd med hur det hela såg ut. Men nu på senare tid har jag börjat ändra mig gällande att inte ha några innerdörrar (förutom då in till badrummet, självklart). Det som kändes öppet och luftigt då känns numera lite ostädat och ovårdat – på ett negativt sätt. Dags att sätta in nya innerdörrar igen alltså (ok, det är bara två stycken så det är inte så farligt). Problemet är då att jag inte har kvar de gamla innerdörrarna, utan jag slängde dem eftersom jag inte trodde att jag skulle behöva dem igen och allt de gjorde var att ta upp plats.

Det är egentligen ingen större förlust för de gamla innerdörrarna var inte direkt snygga. Genom att köpa nytt så kan jag få precis det jag vill. Jag har kollat runt en del hos Bygghemma och det finns några rätt så roliga alternativ att välja mellan. Men jag kanske inte ska vara för extrem när jag väljer. Om jag tröttnar på dem efter en månad eller två så kommer det ju att bli väl dyrt att byta dem. Samtidigt får det inte bli för tråkigt heller, de ska ju ha stil och se bra ut. En rätt så svår balansgång det där, men det ska nog lösa sig på ett eller annat vis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *