En god vän till mig har ganska nyligen flyttat till hus och nu är han i full gång att renovera det. Jag var där på en kaffe igår för att se hur långt de hade kommit, och jag blev helt förälskad i deras nyrenoverade badrum. Som ni vet så tycker jag om att se på saker från nya perspektiv, och det här badrummet liknade inget som jag har sett förut.

Det som gjorde badrummet så spännande var att de hade valt att inte låta sig begränsas av traditionella badrumslösningar. De flesta väljer ju att sätta en dusch i ett hörn, men i det här badrummet var duschen på mitten av en vägg. Och istället för att då ställa dit en duschkabin så hade de letat efter duschväggar för rak vägg och hittat en perfekt sådan på Trademax.

Det var med andra ord bara som en vägg som man ställde sig bakom när man duschade, och det gjorde att badrummet kändes otroligt luftigt och fantastiskt modernt. Själva duschväggen hade inga krusiduller – den vara bara en rak och genomskinlig glasvägg, men det där stilrena som inte sticker ut för mycket kan många gånger vara det allra snyggaste.

Badrummet hade också andra detaljer som kändes nyskapande, som till exempel ett fönster som gick från golv till tak. Det var frostat glas förstås, för man vill ju ha insynsskydd i badrummet, men att man hade valt ett så stort fönster gjorde att det blev ett fantastiskt ljusinsläpp, och det stora fönstret flirtade också med duschväggen i glas på ett väldigt trevligt sätt.

Han hade hittat massor av inspiration och tips på Styleroom. Det ska bli spännande att se hur resten av huset kommer att bli!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *