jagHej och välkomna till Den Andra Sidan. Jag som skriver det här är Martin, och jag tycker om att se saker ur ett lite annorlunda perspektiv. Det sägs ibland att det alltid finns två sätt att se på saker och ting, men det tror jag inte på. Det finns många, många fler. Mitt mål är att kunna se på någonting på ett sätt som ingen tidigare har gjort. Det är ju ofta det som leder till nya upptäckter och insikter inom alla områden. Vetenskapliga framsteg uppnås ju genom att något geni som exempelvis Albert Einstein ser på de fakta som finns och tolkar dem på ett revolutionerande sätt.

På samma sätt är det med konst, som är ett av mina favoritområden. Inom konstens värld finns det ju många exempel på personer som genom att se på saker på ett annorlunda vis skapat någonting helt nytt. Namn som Andy Warhol, Pablo Picasso, Marcel Duchamp och många många andra. Eftersom jag inte är speciellt bra på matematik så är det alltså där mitt huvudintresse ligger. Modern konst kan ju till mycket stor del sägas bygga på idén att man tar någonting och ser på det på ett nytt och oväntat sätt. Något som ju är betydligt lättare sagt än gjort. Många försöker men få lyckas. I de flesta fall blir ju resultatet bara något som redan gjorts tidigare.

Men den här bloggen kommer inte att begränsa sig på något sätt, utan kommer att handla om vad som än faller sig in. Det säger ju sig själv att en blogg som handlar om att försöka se saker och ting från nya perspektiv inte kan begränsa sig! Frihet under ansvar helt enkelt. Allting kommer kanske inte att vara så spännande, men jag ska göra mitt bästa för att inte tråka ut er alldeles. Vem vet, kanske jag till och med kan få några av er att se på ett ämne ur ett lite annorlunda perspektiv och på så sätt få er att tänka på ett lite nytt sätt?

Välkommen till Den Andra Sidan, bloggen där ingenting är omöjligt och allting kan hända!


    Namn:

    E-post:

    Meddelande: